Jag som primärt driver och skriver på den här sidan har ingen egen historik av att vara uppvuxen med alkoliserade föräldrar.
Inte heller är jag på något sätt religös eller tillhör någon organisation.

Idéen till den här sidan kom till för att jag under en väldigt lång tid var tillsammans med en person som vuxit upp med en alkoliserad mamma. Jag visste om det men jag tror inte någon av oss insåg eller visste vidden av problematiken.
När det uppdagades för mig, att det var just därför som personen lämnade mig, så insåg jag även hur svårt det var att hitta information om detta på internet…
Och hur ÄNNU svårare det var att hitta information för någon som är i samma sitution som jag var, att vara tillsammans med ett Vuxet barn.

När man väl börjar sätta sig in i ämnet och faktiskt hittar sidor, bloggar, forum etc på internet så inser man också att det är ett väldigt stort problem idag.
Större än vad man vet är min personliga uppfattning, tror det finns ett stort mörkertal.

I den stunden så tänkte jag att om JAG, som driver, bygger och utvecklar hemsidor har svårt att hitta information i ämnet. HUR svårt måste det då inte vara för andra?

Jag gör detta i grund och botten av medmänsklighet.
För att jag, med egna ögon, sätt hur dåligt en person med denna bakgrund kan må och för att jag vet hur dåligt jag mått ibland när det var som värst. Och för att det är många där ute som känner sig vilsna, utanför, ensamma om sina problem utan att riktigt förstå varför och för att en sån här sida behövs!

Jag har kunskapen, viljan och möjligheten… DÄRFÖR finns den här sidan.